INFOBIRO: Publikacije
Američkoj vladi informacije o Karadžićevim bezbjednjacima dostavio “insajder” Vanjko Đukić, bivši visoki funkcioner OBS-a!

SLOBODNA BOSNA,

Žestok odgovor SDS-ovskog glasila “Patriot” na pisanje “Slobodne Bosne” l Milovan Bjelica vjeruje da mu je SFOR-ovce na vrat navukao predsjednik SDS-a Dragan Kalinic l Momcilo Mandic nakon akcije SFOR-a krije se u Trebinju l Kako funkcioniše obavještajna mreža Radovana Karadžica

Američkoj vladi informacije o Karadžićevim bezbjednjacima dostavio “insajder” Vanjko Đukić, bivši visoki funkcioner OBS-a!

Autori: SUZANA ANĐELIĆ

Mada je americko Ministarstvo finansija prozvalo MUP Republike Srpske i Obavještajno-bezbjednosnu službu (OBS) da ucestvuju u mreži zaštite ratnog zlocinca Radovana Karadžica zvanicno navodeci: ¨Vjeruje se da Karadžic i dalje ima kontrolu nad politickim i nelegalnim aktivnostima u RS, kao i da ima direktnog uticaja na Obavještajnu službu u RS¨, politicki i policijsko-obavještajni vrh RS preko placenickih medija (SDS-ovog lista Patriot) optužuje Slobodnu Bosnu za plasiranje neistina o policijskom .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.