INFOBIRO: Publikacije
Nisam rob trendova

NEZAVISNE NOVINE,

Uplitanje u tude živote u mjeri u kojoj se to radi kada sam ja u pitanju jednostavno je neukusno. Zaista mi se gadi sveukupni primitivizam i mahalski stil kojim se ljudi interesuju za tude živote. Ko s kim spava je privatna stvar i, što se mene tice, neka spava ko s kim hoce. Moj moto je: "Budi ono što jesi"

Nisam rob trendova

Autori: NATSANDA TADIĆ

Evrovizijsko takmicenje polako se bliži, a price o ovogodiš njim ucesnicima i pjesmama sve su cešce u medijima. Bosna i Hercegovina nedavno je dobila i ovogodišnjeg predstavnika, Mariju Šestic, koja je dobila nezavidan zadatak da odbrani odlican prošlogodišnji plasman Harija Varešanovica. A, prije Harija zavidan uspjeh na takmicenju ostvario je još jedan bh. predstavnik Fuad Backovic Din (Deen). Ovaj mladi sarajevski muzicar, poznat po ogromnoj kolicini truda uloženoj u sveukupni scenski imidž, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.