INFOBIRO: Publikacije
Namazi i džemovi Dida Boža kao prilog svakom jelu

SEEbiz,

GASTRO

Namazi i džemovi Dida Boža kao prilog svakom jelu

Autori: SEEbiz redakcija

"Osim izuzetne kvalitete, velika posebnost namaza i džemova Dida Boža je nacin njihove konzumacije. Na primjer, džem od smokve sjajno se kombinira s raznim vrstama sireva ili drugim jelima, a upravo s novim nacinima kombiniranja jela želimo upoznati sve u Hrvatskoj te razbiti krive predrasude da se džem jede iskljucivo na kruhu ili kao dodatak palacinkama“ – istaknuo je na prezentaciji Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International. Namazi i džemovi Dida Boža kombiniraju se sa sire .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.