INFOBIRO: Publikacije
HASO V SKUPŠČINI

FERAL TRIBUNE,

Tko je dakle Hasan Cengic? Formalnopravno, on je za slovenske zakone strani državljanin koji je svoj posao u ovoj zemlji obavljao na isti nacin kako to cini Slovenija za svoje potrebe. Zato bi se i moglo reci da je mariborski proces zapravo - sudenje embargu i unutarslovenskoj borbi za vlast. Samo, zašto bi zbog toga ispaštala Bosna?

HASO V SKUPŠČINI

Autori: ZEKERIJAH SMAJIĆ

Tek što su se pojedini akteri slovenske vlasti ponadali da ce s nezapamcenom ljetnom vrelinom izumrijeti i virus skandala koji, poput side, uništava nejako društveno tkivo Slovenije, u Ljubljani je ovih srpanjskih dana, bez ocekivane pompe, uskrsnuo dugo traženi bosanski diplomat i poduzetnik Hasan Cengic. Prema ovdašnjem tisku i pameti nekih politickih prvaka, on je "glavna figura u do sada najvecem švercu oružja na tlu Slovenije", a prema službenom tumacenju Sarajeva "Cengic je bio ovlašteni p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.