INFOBIRO: Publikacije
Magma: Nije točno da nemamo novca za iskup komercijalnih zapisa

SEEbiz,

ZAGREB - Magma je reagfirala na tekst objavljen u Poslovnom dnevniku pod naslovom "Fižulici traže reprogram dugova" zbog, kako navodi, niza nepotpunih i netocnih podataka o poslovanju Magme, pa cak i pogrešan podatak o tome da je aranžer naših komercijalnih zapisa Zagrebacka banka d.d. umjesto Privredna banka Zagreb d.d.

Magma: Nije točno da nemamo novca za iskup komercijalnih zapisa

Autori: SEEbiz redakcija

Proizvoljno se špekulira o navodnoj nemogucnosti iskupa naših komercijalnih zapisa, a da se pritom propušta navesti podatak da je Magma (ZSE:MGMA-R-A) tijekom 2009. godine vec iskupila dio komercijalnih zapisa i to u ukupnom iznosu od 40 milijuna kuna. Magma je vec ranije izvijestila javnost da je svoju poslovnu politiku prilagodila sadašnjoj globalnoj i domacoj financijskoj situaciji i da u okviru toga vrši sve potrebne pripremne radnje da izmedu ostalog blagovremeno osigura otkup svih komercij .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.