INFOBIRO: Publikacije
Zagrebački festival maslinovog ulja: Dolazi Marco Oreggia

SEEbiz,

Festival maslinovog ulja ove ce godine, po 3.put, otvoriti svoja vrata svim zaljubljenicima u ponajbolja maslinova ulja. Najbolji hrvatski maslinari, poput Olee bb - Oleum Viride, Agrolaguna, obitelji Balija, MIH-a, Fiore, Bibicha, Lesine, Brachije, Zigantea, Olynthije i brojnih drugih okupit ce se kako bi svi ljubiteljima maslinovog ulja prezentirali svoje vrhunske proizvode.

Zagrebački festival maslinovog ulja: Dolazi Marco Oreggia

Autori: SEEbiz redakcija

“Festival maslinovih ulja mjesto je na kojem se na najbolji nacin dokazuje cinjenica kako je preporod hrvatskog maslinarstva urodio najboljim maslinovim uljima na svijetu,” veli Rene Bakalovic, kustos Festivala. Ove godine na Festival stiže i Marco Oreggia, urednik najpoznatijeg svjetskog vodica maslinovih ulja L'Extravergine i vjerojatno najveci svjetski autoritet za maslinova ulja, koji ce na press konferenciji, 17. studenog u 12 sati govoriti o svjetskoj slavi kvalitetnih hrvatski .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.