INFOBIRO: Publikacije
Novi Philipsov LCD koristi čak 40 posto manje energije

SEEbiz,

Philips je predstavio novi LCD iz serije 8 – model 40PFL8664H, dijagonale 40 inca (120 cm). Novi model koristi i do 40 posto manje energije za rad od uobicajenih LCD-a, zahvaljujuci novom LED osvjetljenju koje, kako navode iz Philipsa, osim što ne sadrži štetne materijale, ima dulji životni vijek uz manju potrošnju energije.

Novi Philipsov LCD koristi čak 40 posto manje energije

Autori: SEEbiz redakcija

Vrlo tanak dizajn, dubine samo 39 milimetara cini ovaj LCD poželjnim za svaki interijer jer ga je moguce nenametljivo postaviti i na zid bez zauzimanja dodatnog prostora. Minimalistickom izgledu dodatno pridonosi i tanak okvir ekrana od samo 28 milimetara koji naglašava elegantan dizajnja. Odlicnu kvalitetu slike osigurava 1080p Full HD zaslon i Pixel Precise HD tehnologija kojom se postiže prirodna slika, izraženih boja i kontrasta. Uz vrijeme odaziva od 3 ms i HD Natural Motion tehnologiju sli .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.