INFOBIRO: Publikacije
Milorad Dodik: Mesić bježi od istine o Podravci i skreće pozornost na mene

SEEbiz,

BANJA LUKA - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik optužio je hrvatskog predsjednika Stjepana Mesica da se nepotrebno miješa u unutarnje stvari Bosne i Hercegovine i da time zapravo pokušava skrenuti pozornost s optužbi što ih je na njegov racun iznio bivši potpredsjednik hrvatske vlade Damir Polancec u slucaju Podravke.

Milorad Dodik: Mesić bježi od istine o Podravci i skreće pozornost na mene

Autori: SEEbiz redakcija

Reagirajuci na izjavu što ju je predsjednik Mesic dao novinarima u subotu u Zadru, gdje je ustvrdio kako BiH ne može funkcionirati na nacin predviden Daytonskim sporazumom jer Dodik cini sve da razbije tu državu, premijer RS-a u pisanom je priopcenju dostavljenom medijima kazao kako je "krajnje je vrijeme da se hrvatski predsjednik prestane brinuti o Republici Srpskoj te da bi bilo bolje da svoju brigu usmjeri na Hrvate u BiH koji su u potpunosti marginalizirani". Dodik tvrdi kako su Hrvati u Bi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.