INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Loši poslovni rezultati potopili CROBEX

SEEbiz,

ZAGREB - Od 29 dionica koje su ostvarile promet iznad 100.000 kuna, samo 5 ih je današnji trgovinski dan zakljucilo u plusu, ukljucujuci i dvije najlikvidnije dionice. Ukupno je sedam dionica ostvarilo promet iznad milijun kuna. Uz skroman ukupni redovni promet od 26 milijuna kuna, Crobex je dan ipak zakljucio iznad 2.100 bodova, na 2.117,74 boda, odnosno potonuo je 1,26 posto u odnosu na jucerašnju razinu.

Zagrebačka burza: Loši poslovni rezultati potopili CROBEX

Autori: SEEbiz redakcija

Zvijezda dana je Slatinska banka (ZSE:SNBA-R-A), jer je cak 2,9 milijuna kuna vrijednih dionica promijenilo vlasnike, uz rast cijene od zakljucnih 1,25 posto. Dionica se pri tome zaustavila na 117 kuna, no treba reci da se trgovalo u rasponu od 115,6 do 135 kuna, a prosjecna cijena samo je pola kune ispod gornje granice tog raspona. HT (ZSE:HT-R-A) i dalje je najlikvidniji, uz blizu 6,6 milijuna kuna prometa ostvaren je rast od 0,5 posto. Medu nešto likvidnijim dobitnicima možemo spomenuti još s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.