INFOBIRO: Publikacije
SDP suzdržan, Ivo Josipović protiv sporazuma o arbitraži (4)

SEEbiz,

ZAGREB - Klub HDSSB-a tražio je pojedinacno glasovanje o sporazumu o arbitraži. 80 zastupnika je bilo za, 45 je (''konstruktivno'') suzdržanih, 8 protiv, a medu njima su najglasniji bili Ivo Josipovic, Damir Kajin, Ivica Pancic, Damir Srb, Zoran Vinkovic i Tanja Vrbat. Zoran Milanovic je završnoj rijeci u ime kluba najavio da nece podržati ovaj sporazum.

SDP suzdržan, Ivo Josipović protiv sporazuma o arbitraži (4)

Autori: SEEbiz redakcija

"Hrvatska se udrice svojih suverenih prava da predlaže arbitre no što apsolutno ne možemo pristati i dok se to ne izmjeni, za ovo podršku dobiti necete, SDP ce biti suzdržan," rekao je Zoran Milanovic, napomenuvši onima koji su se smijali njegovim rijecima da pogledaju u rjecnik što to znaci konstruktivna suzdržanost. JOSIPOVIC - “Necu podržati sporazum sa Slovenijom jer je taj sporazum loš, i ne jamci da ce Republika Hrvatska ocuvati svoj teritorijalni integritet.” Suzdržan nije Ivo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.