INFOBIRO: Publikacije
HP-ova serija Pavillion biće predstavljena na reviji Dragane Ognjenović

SEEbiz,

BEOGRAD - Hewlett-Packardova prestižna serija Pavillion do sada nije bila dostupna u regionu. Nedavno je u Hrvatskoj predstavljena zajedno s novim Windowsima 7, a u Srbiji ce službeno javnosti biti predstavljena na modnoj reviji Dragane Ognjenovic, koja je oblikovala torbu za top model Pavilion dv6 Entertainment.

HP-ova serija Pavillion biće predstavljena na reviji Dragane Ognjenović

Autori: SEEbiz redakcija

HP Pavilion dv6 Entertainment PC prvi je HP-ov prenosivi racunar namenjen kucnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a za koji ce Dragana Ognjenovic predstaviti torbu (sleeve). Sledice ga prenosivi racunari iz serija Compaq Presario, HP Mini i Compaq Mini. Poseduje HP MediaSmart sowftware, koji na jednom mestu objedinjuje sve elemente zabave (video klipove, digitalne fotografije, muziku) do kojih se dolazi samo jednim klikom miša. Nakon revije Dragane Ognjenovic, 8. novembra, na kojoj ce HP Pavil .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.