INFOBIRO: Publikacije
Varaždinska Buba u uhu Riječana

SEEbiz,

RIJEKA - „Buba u uhu“ jedan je od najboljih i najcešce izvodenih Feydeauovih vodvilja. Djelo matematicki preciznoga i ubojito komicnoga zapleta predstavlja svojevrstan test spremnosti svakoga ansambla i svakoga glumca. Sudeci prema kritikama nakon premijerne izvedbe 29. sijecnja 2007. varaždinski HNK „Bubom u uhu“ uspješno je položio test.

Varaždinska Buba u uhu Riječana

Autori: SEEbiz redakcija

Feydeauova „Buba u uhu“ HNK Varaždin u režiji americkog redatelja Stevena Kenta gostuje u rijeckom HNK Ivana pl. Zajca u cetvrtak 12. studenoga 2009. u 19,30 sati. Americki kazališni redatelj Steven Kent aktivist je i pedagog (UCLA). Redatelj je i utemeljitelj više americkih kazališta. Kao gost zagrebackoga HNK postavio je tri predstave od kojih je najveci trag ostavio sjajan Williamsov „Tramvaj zvan žudnja“. Trostruki je dobitnik cijenjenoga priznanja kriticara Los Angel .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.