INFOBIRO: Publikacije
Sutra počinje Zagreb Jazz Festival: Sonny Rollins u Zagrebu!

SEEbiz,

ZAGREB - Ovogodišnje jubilarno peto izdanje Vip Zagreb Jazz Festivala sutrašnjim velikim koncertom otvara legendarni svjetski jazzer Sonny Rollins. Koncert Sonny Rollins Sexteta bit ce održan u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 5. studenog, s pocetkom u 19 i 30 sati. Bit ce to prvi nastup ovog jazz velikana u Hrvatskoj.

Sutra počinje Zagreb Jazz Festival: Sonny Rollins u Zagrebu!

Autori: SEEbiz redakcija

Sonny Rollins u Zagreb dolazi nakon što je objavio novi album “Road Shows, Vol. 1” koji su kriticari, i prije nego je bio službeno objavljen, proglasili jednim od njegovih najboljih, a tijekom šezdesetogodišnje karijere snimio ih je više od šezdeset. Sonny Rollins je jedan od vodecih svjetskih jazz saksofonista, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri dobio je mnogobrojne nagrade i priznanja, nebrojeno puta bio proglašavan jazz umjetnikom i najboljim tenor saksofonistom godine, a njegovi a .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.