INFOBIRO: Publikacije
Zagrebački plesni centar: Monster Tamer

SEEbiz,

ZAGREB - Prva cjelovecenja predstava u nedavno otvorenom Zagrebackom plesnom centru, na programu je 7. studenog. Rijec je o hrvatskoj premijeri produkcije ''Monster Tamer'' nastale u sklopu europskog projekta Dance Exploration Beyond Front@, kao rezultat suradnje plesaca i koreografa iz Slovenije, Madarske, Austrije i Hrvatske.

Zagrebački plesni centar: Monster Tamer

Autori: SEEbiz redakcija

Dance Exploration Beyond Front@ zajednicki je projekt pet europskih partnera, kojim se, uz financijsku potporu Europske kulturne fondacije i Kulturnog programa Europske komisije, potice i podupire produkcija i prezentacija suvremenog plesa za umjetnike i publiku u granicnim podrucjima sjeveroistocne Hrvatske, jugoistocne Austrije, sjeveroistocne Slovenije i zapadne Madarske. U sklopu tog programa HIPP je tijekom prošle sezone više puta organizirao prijevoz publike na predstave u regiji, potom na .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.