INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Ništa od pozitivne serije!

SEEbiz,

ZAGREB - Prijepodne je ostvareno katastrofalnih 5 milijuna kuna prometa, no dan ipak ece ostati po tome zapamcen, jer je do kraja trgovine protrgovano još 22 milijuna, no i Crobex je boju promijenio iz blijedozelene u izrazito crvenu. Dan zakljucuje na 2120,58 bodova, odnosno 0,62 posto niže nego jucer.

Zagrebačka burza: Ništa od pozitivne serije!

Autori: SEEbiz redakcija

Svega šest dionica zabilježilo je promet iznad milijun kuna, a na vrhu je konstanta trgovine na Zagrebackoj burzi, dionica T-HT-a (ZSE:HT-R-A), koja je tijekom poslijepodneva ipak potonula i uz ukupno 7,3 milijuna kuna prometa završila na 0,63 posto nižoj razini nego jucer. Istaknuti dobitnik prvog sredine ovog tjedna, Atlantska plovidba (ZSE:ATPL-R-A), potonula je 0,67 posto, i to uz solidan promet od 2,4 milijuna kuna. Uljanik plovidba (ZSE:ULPL-R-A) i Jadroplov (ZSE:JDPL-R-A) dan su zakljucil .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.