INFOBIRO: Publikacije
Tinariwen: Dobitnici ''Uncut Music Award 2009'' u utorak u Aquariusu

SEEbiz,

Najsvježije novosti iz tabora Tinariwena više su nego odlicne; ekskluzivna vijest iz redakcije uglednog britanskog casopisa Uncut stigla je nedavno, nasljednik albuma "Aman Iman" iz 2007., novi album Tinariwena "Imidiwan: Companions", njihov cetvrti po redu album, izabran je za najbolji album 2009. godine! Dobitnik nagrade "Uncut Music Award 2009" bit ce objavljen 24. studenog 2009. godine.

Tinariwen: Dobitnici ''Uncut Music Award 2009'' u utorak u Aquariusu

Autori: SEEbiz redakcija

TINARIWEN (Mali) Utorak, 10. studeni 2009., klub Aquarius Godišnja nagrada Uncuta odabire se medu 25 izabranih albuma koji su izdani u posljednjih 12 mjeseci, a zatim se od užeg izbora od ukupno 8 izvodaca odabire album pobjednik. 2009. godine to je "Imidiwan: Companions" malijskih bluesera Tinariwen. Od ukupno 25 nominiranih izvodaca medu kojima su se našli i Bob Dylan ('Together Through Life'), Animal Collective ('Merriweather Post Pavilion'), Arctic Monkeys ('Humbug'), Kings Of Leon ('Only .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.