INFOBIRO: Publikacije
Digitel Pristop Grupa u Grčkoj osnovala DPG Hellas

SEEbiz,

ZAGREB / ATENA - DPG je u Grckoj osnovala komunikacijsku agenciju DPG Hellas, i to u suradnji s lokalnim partnerom - uspješnim i priznatim grckim poduzetnikom, Dimitrisom P. Giannakopoulosom, potpredsjednikom tvrtke Vianex, jedne od vodecih farmaceutskih tvrtki u Grckoj te vlasnikom lokalne medijske grupacije i europskog košarkaškog prvaka Panathinaikosa.

Digitel Pristop Grupa u Grčkoj osnovala DPG Hellas

Autori: SEEbiz redakcija

U skladu s najavama i planovima, Digitel Pristop Grupa (DPG) ušla je i na grcko tržište. Kako navode, širenje grupacije dio je strateškog plana za daljnji rast i jacanje prisutnosti i na tržištu Europske unije, što ce u konacnici ucvrstiti ukupnu poziciju DPG-a u središnjoj i jugoistocnoj Europi. "Osnivanje tvrtke DPG Hellas iznimno je važan korak za našu grupu. Zadovoljni smo što smo taj cilj uspješno realizirali kroz partnerstvo s Dimitrisom P. Giannakopoulosom koji je u svom dosadašnjem radu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.