INFOBIRO: Publikacije
Robert Sever i Dragana Ognjenović dizajniraju za Hewlett-Packard

SEEbiz,

Povodom hrvatskog lansiranja prijenosika racunala za privatne korisnike, posebno HP Pavilion dv6 i Compaq Presario CQ61, HP se odlucio za originalan i revolucionaran kreativni iskorak na domacem tržištu spojivši modu i vrhunsku tehnologiju, barem tako to opisuju u HP-u. No, za one prakticnije, treba još jednom ponoviti da se radi o prestižnoj seriji kucnih racunala koju do sada nije bilo moguce kupiti u ducanima u regiji.

Robert Sever i Dragana Ognjenović dizajniraju za Hewlett-Packard

Autori: SEEbiz redakcija

„Izuzetno sam sretan što sam dobio priliku aktivno sudjelovati u projektu koji predstavlja sinergiju izmedu mode, umjetnosti i tehnologije. Kroz suradnju s tvrtkom HP željeli smo prikazati kako moda, sama po sebi, nadilazi granice odjece te se može vrlo lako transformirati u podrucje produkt dizajna. Osmislio sam dvije ilustracije koje obiluju bojama i razlicitim motivima sa ženom kao glavnom inspiracijom. Spomenuta sinergija postignuta je kontrastom izmedu motiva žene, prirode i tehnologi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.