INFOBIRO: Publikacije
Agrokor preuzima 87,98% Vupika

SEEbiz,

ZAGREB - Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju (UO HFP) odlucio je na današnjoj sjednici Vladi predložiti prihvacanje ponude koncerna Agrokor za kupnju 87,98 posto dionica Vupika s obrazloženjem da je analiza pokazala da je ponuda Agrokora financijski za 20-tak posto bolja od jedine preostale valjane ponude koju su zajednicki podnijele tvrtke M SAN ulaganja i Žito.

Agrokor preuzima 87,98% Vupika

Autori: SEEbiz redakcija

Današnja sjednica UO HFP-a bila je prva u novom sastavu Odbora, u kojem je bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polanceca na celu UO-a zamijenio ministar poljoprivrede Petar Cobankovic, nove su clanice ministrica Bianca Matkovic i državna tajnica Ministarstva gospodarstva Tamara Obradovic-Mazal, a sa sjednice je poruceno i da ce novi UO, zbog nagomilanih predmeta, zasjedati svaka dva tjedna. Tako je prva odluka novog sastava UO HFP-a bila ona o prihvacanju Agrokorove ponude za vukovarski Vupik, u .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.