INFOBIRO: Publikacije
Damir Bartol Indoš i Anti Edip otvaraju Ne samo Jazz Festival

SEEbiz,

Kao što mu samo ime govori, u programu Ne Samo Jazz festivala nastupaju i autori koji s jazzom imaju vrlo malo, a ponekad i nimalo veze, a ne bi bilo prvi put da se u njegovom sklopu prikaže i kazališna predstava. No, Anti Edip nije samo kazališni komad - kad bi autori htjeli, mogli bi ga emitirati i kao radiodramu. Ili izdati soundtrack.

Damir Bartol Indoš i Anti Edip otvaraju Ne samo Jazz Festival

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu - www.facebook.com/ivan.hrstic

Anti Edipa gledao sam prije nekoliko tjedana na praizvedbi u Teatru &TD, u društvu svega pedesetak gledatelja. Ne da nije bilo zainteresiranih, vec je broj stolica bio ogranicen na onoliko koliko je moglo biti postavljeno na samu pozornicu. Ocito je bilo da se željela postici što cvršca veza, pa možda i neposredan kontakt izmedu gledatelja i izvodaca. A kad se o Damiru Bartolu Indošu i Tanji Vrvilo radi, onda je unaprijed bilo jasno da se ispred nas nece odvijati uprizorenje bilo kakvog tradicio .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.