INFOBIRO: Publikacije
McCann Erickson Beograd i RBA osvojili EFMA Grand Prix 2009.

SEEbiz,

BEOGRAD / PARIZ – McCann Erickson Beograd, jedna od najvecih regionalnih kompanija iz oblasti tržišnih komunikacija, koju je osnovao Srdan Šaper, kreirala je pobednicki spot “Magic moments” (magicni momenti) za revolving visa kreditnu karticu Raiffeisen banke, koji je u Parizu osvojio prestižnu evropsku nagradu EFMA Grand Prix 2009.

McCann Erickson Beograd i RBA osvojili EFMA Grand Prix 2009.

Autori: SEEbiz redakcija

Ovu nagradu, svake godine dodeljuje Evropska asocijacija za finansijski menadžment i marketing (EFMA – European Financial Management & Marketing Association) za najbolju advertajzing kampanju iz oblasti finansija i osiguranja na teritoriji cele Evrope. Srpski ogranak Raiffeisen banke je prva banka u Srbiji koja je osvojila ovo prestižno priznanje. U McCann Ericksonu Beograd isticu da uspešno saraduju skoro jednu deceniju, od samog osnivanja banke na srbijanskom tržištu. Strucni žiri sacin .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.