INFOBIRO: Publikacije
Greg Norman predstavlja projekt Golf park Dubrovnik

SEEbiz,

DUBROVNIK - Tvrtka Razvoj Golf sutra u 12 sati u dubrovackoj Gradskoj vijecnici predstavlja projekt izgradnje golf terena „Golf park Dubrovnik“. Projekt ce predstavnicima grada i županije predstaviti Greg Norman, legenda svjetskog golfa koji je bio broj jedan cak 6 i pol godina, a danas je najpoznatiji svjetski dizajner golf terena, ujedno i jedan od investitora u projekt golfa na Srdu.

Greg Norman predstavlja projekt Golf park Dubrovnik

Autori: SEEbiz redakcija

Tvrtka Grega Normana, Golf Course Design, osmislila je cak 70 golf igrališta na šest kontinenata, od cega sedam u Europi, a Hrvatska je najnoviji projekt na kojem trenutno radi. Greg Norman u Dubrovnik stiže kao predstavnik medunarodne grupe investitora koja zajedno s projektnom kompanijom Razvoj golf krece u realizaciju dubrovackog golf parka. Kako navode iz tvrtke Razvoj Golf, njihovo idejno rješenje za Golf park Dubrovnik predvida izgradnju dva terena najviše kvalitete s ukupno 24 rupe te pre .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.