INFOBIRO: Publikacije
Zagrebački muzej suvremene umjetnosti predstavlja se u Sarajevu

SEEbiz,

U povodu otvaranja novog objekta Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, u prostoru Art Depoa Ars Aevi bit ce uprilicena prezentacija Muzeja suvremene umjetnosti i konferencija za medije koja ce se održati u ponedjeljak, 16. novembra 2009. godine u 11 sati, a vodit ce je generalni direktor Ars Aevi Enver Hadžiomerspahic i direktorica Muzeja suvremene umjetnosti Zagreba Snježana Pintaric.

Zagrebački muzej suvremene umjetnosti predstavlja se u Sarajevu

Autori: SEEbiz redakcija

Ovaj znacajni dogadaj bit ce snažan podsticaj za promišljanja i analizu uloge i znacaja institucije muzeja suvremene umjetnosti u ostvarivanju kulturne politike i razvoja suvremenog društva. Trodnevni program otvaranja novog objekta muzeja, koji ce se realizirati u prvoj polovini dvanaestog mjeseca u Zagrebu, oznacava pocetak jednog novog razdoblja u kojemu ce nakon gotovo pola stoljeca prikupljanja i sistematizacije umjetnickih djela, ona konacno dobiti svoj adekvatan prostor. Usprkos kontinu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.