INFOBIRO: Publikacije
Josipovićev stožer još 9. studenog tražio skup na Trgu bana Jelačića

SEEbiz,

ZAGREB - Stožer predsjednickog kandidata Ive Josipovica, Gradskom uredu za prostorno uredenje poslao je još 9. studenoga zahtjev za održavanje predizbornog skupa na Trgu Bana Josipa Jelacica, stoji u izjavi koju smo dobili nakon oprecnih izjava u medijima oko Bandiceva skupa na glavnom zagrebackom trgu.

Josipovićev stožer još 9. studenog tražio skup na Trgu bana Jelačića

Autori: SEEbiz redakcija

No, odgovor do danas (ponedjeljak), kako kažu nisu dobili. To im, pak ne bi bilo cudno da aktualni gradonacelnik i predsjednicki kandidat Milan Bandic nije u dnevnim novinama 13. studenog objavio oglas sa svim terminima svoje predsjednicke turneje koja ukljucuje i zagrebacki koncert i to 23. 12. 2009. godine. Da Rendulic ne govori istinu potvrduje i kopija zahtjeva stožera Ive Josipovica koju su nam poslali nakon što smo zatražili da dokažu svoje tvrdnje. O terminima na trgu Josipa Bana Jelacic .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.