INFOBIRO: Publikacije
Stožer Petrokemije: 1. prosinca prosvjed u Kutini

SEEbiz,

KUTINA - Predsjednici hrvatskih sindikalnih središnjica iz SSSH, NHS-a, MHS-a, HUS-a i URSH-a zatražili su od predsjednice Vlade Jadranke Kosor da najkasnije do srijede, 18. studenoga 2009. godine, organizira razgovor s predstavnicima kutinske Petrokemije kako bi se pronašlo rješenje o nastavku nesmetane proizvodnje i otklonili razlozi organiziranja prosvjeda što ga najavljuje Stožer za obranu Petrokemije.

Stožer Petrokemije: 1. prosinca prosvjed u Kutini

Autori: SEEbiz redakcija

Stožer za obranu Petrokemije još od kraja listopada bez uspjeha pokušava dogovoriti sastanak s premijerkom i nadležnim ministrima, a vezano uz problem jednostrana i neopravdana raskida ugovora o opskrbi plinom Petrokemije (ZSE:PTKM-R-A). Stožer za obranu Petrokemije najavio je održavanje javnog prosvjeda 1. prosinca u središtu Kutine zbog nezadovoljstva stanjem u toj tvornici i neisvjesnosti oko isporuke plina. Stožer je zatražio potrebna odobrenja za provedbu prosvjeda. S obzirom na to da je Re .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.