INFOBIRO: Publikacije
Petrokemija: Postoji mogućnost da se problemi riješe mirnim putem

SEEbiz,

KUTINA - Stožer za obranu Petrokemije upoznao je danas radnike kutinske tvornice s najnovijim informacijama da je "Vlada jucer i danas u nekoliko navrata kontaktirala Stožer tako da postoji vrlo realna mogucnost da se problemi", oko ugovornog odnosa Petrokemije i Ine o isporuci i cijeni plina, "riješe mirnim putem, za pregovarackim stolom".

Petrokemija: Postoji mogućnost da se problemi riješe mirnim putem

Autori: SEEbiz redakcija

"Vjerujemo da ce sada biti moguce pronaci rješenje koje ce biti i realizirano na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana", priopceno je iz Stožera za obranu Petrokemije koji je danas na centralnom skupu obavijestio sve radnike Petrokemije (ZSE:PTKM-R-A) o aktivnostima provedenim posljednjih dana kao i o izvršenim pripremama za prosvjed. Stožer je jucer najavio da priprema prosvjed za 1. prosinca u centru Kutine. Pritom su istaknuli da Petrokemija u ovom trenutku placa plin po cijeni nižoj od ši .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.