INFOBIRO: Publikacije
Dušan Mijatović imenovan za v.d. Elektroprenosa BiH, čeka se konkurs

SEEbiz,

SARAJEVO - Upravni odbor "Elektroprenosa BiH" imenovao je Dušana Mijatovica za vršioca dužnosti generalnog direktora i vršioce dužnosti izvršnih direktora, te donio odluku o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanja generalnog i izvršnih direktora, izjavio je Srni predsjednik UO Ibrahim Colakhodžic.

Dušan Mijatović imenovan za v.d. Elektroprenosa BiH, čeka se konkurs

Autori: SEEbiz redakcija

"Donesena je odluka o raspisivanju javnog konkursa za generalnog direktora i izvršne direktore za rad i održavanje sistema, za finansije i administraciju i pravne poslove na mandatni period od tri godine", rekao je Colakhodžic, dodajuci da je donesena odluka i o formrianju komisije za provodenje konkursa. On je precizirao da je za vršioca dužnosti izvršnog direktora za rad i održavanje sistema imenovan Vinko Vukic, za finansije i administraciju Zlatko Vidovic, a za pravne poslove Ramiz Mehmedagi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.