INFOBIRO: Publikacije
Veselko Ivanković novo pojačanje u Combisu

SEEbiz,

ZAGREB – Veselko Ivankovic imenovan je na poziciju direktora Sektora mrežne infrastrukture i povezivanja u Combisu te ce biti odgovaran za unapredenje poslovanja, istraživanje novih potencijalnih tržišta te cjelokupnu izradu i provedbu planova. Kako isticu u Combisu, zapošljavaju više od 260 ljudi u 9 hrvatskih gradova, a Ivankovic ce postati dio uspješnog tima u podružnici Zagreb.

Veselko Ivanković novo pojačanje u Combisu

Autori: SEEbiz redakcija

Napominju da Veselko Ivankovic ima znacajno iskustvo u podrucju naprednih rješenja i usluga za telekomunikacijski sektor, sudjelovao je u realizaciji brojnih projekata za velike korisnike u Hrvatskoj i u inozemstvu, cime ce znatno doprinijeti ukupnom razvoju poslovanja Combisa na domacem i inozemnim tržištima. Ivankovic u Combis dolazi iz Nokia Siemens Networks Zagreb d.o.o. gdje je bio 'Key Account Manager' za partnerska rješenja i proizvode te savjetnik za cjelokupna rješenja namijenjena velik .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.