INFOBIRO: Publikacije
FIMA Proprius podigla katastrofalni promet na Zagrebačkoj burzi

SEEbiz,

ZAGREB - Danas je na Zagrebackoj burzi ostvareno mršavih 23 milijuna kuna prometa, koji izgledaju još jadnije kad se vidi da se cetvrtina tog prometa odnosi na inace slabo likvidni ZIF FIMA Proprius. Crobex je ponovno završio u crvenom, na 2128,63 boda, što je 0,33 posto niže od jucerašnje zakljucne razine.

FIMA Proprius podigla katastrofalni promet na Zagrebačkoj burzi

Autori: SEEbiz redakcija

Najveci promet dana je ostvario ZIF FIMA Proprius (ZSE:FMPS-R-A), cijih je 245000 dinica promijenilo vlasnika po cijeni od 22 kune, što je 17,73 posto niže od posljednje cijene. Ukupno je to iznosilo blizu 5,4 milijuna kuna, što je najveci promet u više od dvije godine. "Iznimno je nizak promet danas na domacem tržištu, jer nema interesa ni za kupnju ni za prodaju dionica po trenutnim cijenama. Dan je zaista letargican", za Hinu je reka Matko Boškovic, broker i investicijski savjetnik u brokersk .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.