INFOBIRO: Publikacije
Dragan Vrankić: Optimizam u pogledu nastavka stand-by aranžmana s MMF-om

SEEbiz,

SARAJEVO - Pregovori Bosne i Hercegovine s Medunarodnim monetarnim fondom (MMF) u Sarajevu se nastavljaju. Guverner za BiH pri MMF-u i zamjenik predsjedavajuceg Vijeca ministara BiH te ujedno ministar finansija i trezora Dragan Vrankic kazao je da u pregovorima predstavnika resornih ministarstva finansija državnih i entitetskih institucija BiH s Misijom MMF-a ima vidnog napretka u pogledu nastavka stand-by aranžmana.

Dragan Vrankić: Optimizam u pogledu nastavka stand-by aranžmana s MMF-om

Autori: SEEbiz redakcija

"Pregovori idu dobrim tijekom i nadam se pozitivnoj ocjeni prvog pregleda. S predstavnicima Misije MMF-a na tehnickoj razini radit cemo u naredna tri dana, do petka, 20. ovog mjeseca, kad cemo, vjerujem, imati i pripremljen prijedlog pisma namjere. Naime, za svaku tranšu je potrebno dogovoriti i potpisati novo pismo a Vijece ministara i entitetske vlade bile su zadužene dostaviti teze. Konkretno, mi sada radimo usuglašavanje", rekao je Vrankic. Delegacija MMF-a s voditeljem Misije za BiH Costaso .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.