INFOBIRO: Publikacije
Mustafa Mujezinović dao saglasnost za Elektroprenos BiH

SEEbiz,

SARAJEVO - Premijer Federacije /FBiH/ Mustafa Mujezinovic dao je jucer saglasnost na odluku Upravnog odbora "Elektroprenosa BiH" kojom se imenuju v.d. generalnog direktora i v.d. izvršnih direktora u ovoj kompaniji. Ovu odluku Upravnog odbora u svojstvu clana Skupštine akcionara iz RS u "Elektroprenosu BiH" odobrio je jucer i predsjednik Vlade Republike Srpske /RS/ Milorad Dodik.

Mustafa Mujezinović dao saglasnost za Elektroprenos BiH

Autori: SEEbiz redakcija

"Ovo odobrenje je u skladu sa zakljuccima sa sastanka predsjednika vlada RS i FBiH, održanog 6. novembra, o pitanju funkcionisanja kompanije `Elektroprenos BiH`", saopšteno je iz Ministarstva industrije, energetike i rudarstva RS. Upravni odbor "Elektroprenosa BiH" imenovao je u ponedjeljak Dušana Mijatovica za vršioca dužnosti generalnog direktora, Vinka Vukica za v.d. izvršnog direktora za rad i održavanje sistema, Zlatka Vidovica za v.d. izvršnog direktora za finansije i administraciju i Rami .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.