INFOBIRO: Publikacije
U Splitu 41. Revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva

SEEbiz,

41. Revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva zapocinje u petak, 27. 11. u Kinoteci Zlatna vrata prvom revijskom projekcijom u 17:00 sati, nakon toga slijedi projekcija u 19:00 te službeno otvorenje Revije, a nastavlja se projekcijom u 21:00. U Kino klubu Split održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen cjelokupan glavni program te popratna dogadanja Revije.

U Splitu 41. Revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva

Autori: SEEbiz redakcija

„Ovo je drugi put da se Revija odvija u Splitu, prvi puta to je bilo 2003. godine, povodom pedesetogodišnjice Kino kluba Split. Ponovno ugostiti Reviju u našem gradu namece se kao logicki slijed; širenje filmske kulture i pomicanje njenih granica ne samo u Splitu, vec i van njega, na podrucju cijele Hrvatske," kaže Igor Lušic, predsjednik Priredivackog odbora. "Takoder smo izrazito ponosni na cinjenicu da je bilo prijavljeno više filmova nego ikada do sada. Naime, prošle godine se ih je pr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.