INFOBIRO: Publikacije
Ratel objavio tender za drugog operatera fiksne telefonije

SEEbiz,

BEOGRAD - Republicka agencija za telekomunikacije (Ratel) objavila je tender za drugog operatera fiksne telefonije u Srbiji. Pravo ucešca na tenderu imaju telekomunikacione kompanije koje imaju više od milion pretplatnika telekomunikacionih usluga i koje su u 2008. godini imale prihod veci od 200 miliona evra.

Ratel objavio tender za drugog operatera fiksne telefonije

Autori: SEEbiz redakcija

Najpovoljnija ponuda bice izabrana na osnovu iznosa ponudenog za licencu za fiksnu telefoniju, a ako budu podnete najmanje dve kvalifikovane ponude, odžace se aukcija na kojoj ce pocetna cena bice najviši ponudeni iznos za licencu. Uslov za ucešce na tedneru je uplata depozita ili dostavljanje bankarske garancije od 10 miliona evra, a prijave za tendersku dokumentaciju moci ce da se podnesu od 30. novembra do 4. decembra, uz uplatu 25.000 dinara i 500 evra. Rok za dostavljanje ponuda je 12. janu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.