INFOBIRO: Publikacije
Radimir Čačić: Hrvatska uz ovakvu politiku tone sve dublje u živo blato

SEEbiz,

ZAGREB - Minimum pristojnosti koji bi trebala imati Vlada je da istovremeno kad gradanima uvodi nove poreze, traži štednju i odricanja, sama sebi ne povecava troškove za više od 900 milijuna kuna, dok 600 gradana hrvatske svaki dan ostaje bez posla, navodi se u izjavi za javnost predsjednika HNS-a Radimira Cacica povodom prijedloga proracuna za 2010. i smjena u HAC-u.

Radimir Čačić: Hrvatska uz ovakvu politiku tone sve dublje u živo blato

Autori: SEEbiz redakcija

"Prijedlog budžeta pokazuje da je još jednom propuštena prilika za izlazak iz krize. Ovaj proracun nije promjena ponašanja koja nam je neophodna, vec dodatni pokazatelj nesposobnosti. Posebno zabrinjava rast zaduživanja i kamata na dug koji pokazuju da Hrvatska uz ovakvu politiku tone sve dublje u živo blato. Iduce godine cekaju nas nova skupa zaduženja ili još gora varijanta, povecanje haraca", stoji u izjavi. "Što se smjena u HAC-u tice, one su više nego ocekivane. HAC je žarište potrošnje kro .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.