INFOBIRO: Publikacije
(Još) tri premijere u Zagrebačkom plesnom centru

SEEbiz,

ZAGREB - Zagrebacki plesni centar i ovog tjedna predstavlja tri nove plesne premijere. 24.11. u Ilici 10. bit ce premijerno izvedena predstava ''Moveranje'' autorice Zrinke Šimicic, 26. 11. ''Measurements'' Željke Sancanin i kombiniranih operacija, a 1. prosinca ''Slike s izložbe'' i ''Karneval životinja'' prof. Nikoline Georgieva i Velimir Veleva, a u produkciji Plesnog studija Liberdance.

(Još) tri premijere u Zagrebačkom plesnom centru

Autori: SEEbiz redakcija

Nakon što je studeni zapoceo trima premijerama, Hrvatski institut za pokret i ples u suradnji ce s brojnim domacim i inozemnim umjetnicima, tekuci mjesec i zakljuciti još trima novima projektima u Zagrebackom plesnom centru. Nakon što je studeni zapoceo trima premijerama, Hrvatski institut za pokret i ples u suradnji ce s brojnim domacim i inozemnim umjetnicima, tekuci mjesec i zakljuciti još trima novima projektima u Zagrebackom plesnom centru. Prvi od njih pretpremijerno je na rasporedu vec d .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.