INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: CROBEX opet u zelenom, HGspot lansiran 28,57 posto

SEEbiz,

ZAGREB - Jucerašnji dan se, što se tice prometa, statisticki gledano, nece tako brzo ponoviti, no promet je danas ipak bio mrvicu pristojniji nego prethodnih dana, a što je najvažnije, prekinuta je šestodnevna negativna serija i Crobex se vratio u zeleno, iako još uvijek prilicno ispod 2100 bodova. Uz blizu 25 milijuna kuna prometa, CROBEX je podignut za 0,72 posto i prenocit ce na 2066,99 bodova.

Zagrebačka burza: CROBEX opet u zelenom, HGspot lansiran 28,57 posto

Autori: SEEbiz redakcija

Sedam dionica ostvarilo je promet iznad milijun kuna, a jucerašnja zamašna transakcija podsjetila je ulagace na vrijednost dionice HT-a (ZSE:HT-R-A), koja je uz 6,3 milijuna kuna prometa poskocila 1,03 posto. "Nakon šest dana gubitaka, domace tržište danas je u blago zelenoj boji, no ulagaci su i dalje oprezni, na što ukazuju i niski prometi. Iako vec danima s najvažnijih svjetskih tržišta stižu pozitivni signali, domace tržište nije reagiralo, što pokazuje da u ovome trenutku institucionalni in .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.