INFOBIRO: Publikacije
Dragan Primorac: Hebrang se od žrtve pretvorio u progonitelja

SEEbiz,

ZAGREB - Bivši stranacki sudrugovi iz HDZ-a, predsjednicki kandidati Dragan Primorac i Andrija Hebrang zapoceli su tešku bitku za glasove u kojoj se ne preza ni od niskih udaraca. Primorac se u srijedu ujutro obratio javnosti priopcenjem u kojem tvrdi da su prozivke Andrije Hebranga neutemeljene.

Dragan Primorac: Hebrang se od žrtve pretvorio u progonitelja

Autori: SEEbiz redakcija

Primorac se u srijedu ujutro obratio javnosti priopcenjem u kojem tvrdi da su prozivke Andrije Hebranga neutemeljene. 'Andrija Hebrang se od žrtve pretvorio u progonitelja. Retorika koju koristi Andrija Hebrang pokazuje koliko je slab i ljut na cinjenicu da nakon samo sedam dana kampanje ankete pokazuju koliko više glasaca podržava predsjednickog kandidata Dragana Primorca u odnosu na njega', porucuju iz Primorceva izbornog stožera. Dodaju i da je Primorac siguran da ce ga podržati ne samo Hebra .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.