INFOBIRO: Publikacije
Nadan Vidošević: Nije vrijedan tko rano ustaje i dijeli novce

SEEbiz,

VIROVITICA - Tijekom trajanja kampanje za predsjednika države necemo organizirati koncerte, nece biti glazbe. Umjesto toga posjecivat cu tvrtke koje proizvode i hrane Hrvatsku. Te tvrtke su Hrvatska koju ja želim. - rekao je predsjednicki kandidat Nadan Vidoševic prigodom današnjeg posjeta Viroviticko-podravskoj županiji.

Nadan Vidošević: Nije vrijedan tko rano ustaje i dijeli novce

Autori: SEEbiz redakcija

- Nije vrijedan onaj koji rano ustaje i dijeli novce, vec onaj koji rano ustaje, proizvodi i prodaje hrvatsku robu. Svaki hrvatski ministar mora sjediti na hrvatskom namještaju ne zato jer to piše u zakonu, vec zato jer misli na buducnost svoje djece.- zakljucio je Nadan Vidoševic. Nadan Vidoševic posjetio je danas mjesto Lozan i grad Viroviticu u Viroviticko-podravskoj županiji. Tijekom svojeg boravka u Županiji posjetio je tvrtku Dam d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.