INFOBIRO: Publikacije
Sindikat trgovine: Pomoći ćemo radnicima Peveca

SEEbiz,

BANJA LUKA - Iako radnici Tržnog centra "Pevec" u Banjaluci nisu bili sindikalno organizovani, sindikalci u Republici Srpskoj ih nece ostaviti na cjedilu vec ce im pružiti adekvatnu pomoc, izjavio je Srni predsjednik Granskog sindikata trgovine, turizma, ugostiteljstva i uslužnih djelatnosti RS Goran Savanovic.

Sindikat trgovine: Pomoći ćemo radnicima Peveca

Autori: SEEbiz redakcija

On je potvrdio da je Granski sindikat trgovine, turizma, ugostiteljstva i uslužnih djelatnosti RS i Savez sindikata RS danas sacinio službenu zabilješku u kojoj je konstatovano da je onemoguceno dolaženje na radno mjesto radnicima "Peveca", cime im je uskraceno pravo na rad. Savanovic je potvrdio da su o ovome obaviješteni radnici, republicka inspekcija rada, policija i poslodavac. "Ova službena zabilješka poslužice radnicima za ostvarivanje prava prilikom eventualnog podnošenja tužbe kod nadlež .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.