INFOBIRO: Publikacije
Gordon Brown: Riješit ćemo problem Dubaija

SEEbiz,

LONDON - Potres koji je ovoga tjedna pogodio svjetsko financijsko tržište zbog izvještaja da Dubai traži odgodu placanja ogromnog duga inozemnim kreditorima uplašio je investitore širom svijeta, ali je britanski premijer Gordon Brown dao umirujuci izjavu, ocijenivši da se dužnicki problem malenog zaljevskog emirata "može riješiti"

Gordon Brown: Riješit ćemo problem Dubaija

Autori: SEEbiz redakcija

"Zadovoljni smo što zbog postojecih aranžmana i mehanizama možemo pratiti situaciju i konstatiramo da se radi o necemu što se može obuzdati i što je ograniceno", ocijenio je britanski premijer, a prenio Glas Amerike (VOA). Šef britanske vlade je ipak upozorio, kako navode londonska glasila, da ce se svijet suociti "i narednih mjeseci " sa slicnim neugodnostima, iako globalna ekonomija sada raste. "Rijec je o problemu koji se može riješiti", zakljucio je Brown, u namjeri da maksimalno ogranici št .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.