INFOBIRO: Publikacije
Milan Bandić: Puhat ću za vratom hrvatskoj vladi

SEEbiz,

KARLOVAC - "Vladi cu puhati za vratom da strategijom ravnomjernog razvitka Hrvatske osigura radna mjesta svima koji su sposobni i žele raditi te da se od rada može dostojanstveno živjeti. Želim biti Vaš odvjetnik pred Vladom", rekao je predsjendicki kandidat Milan Bandic okupljenim gradanima prilikom obilaska Karlovacke županije.

Milan Bandić: Puhat ću za vratom hrvatskoj vladi

Autori: SEEbiz redakcija

Bandic je obecao Karlovcanima da ce u suradnji s gradonacelnikom Karlovca Damirom Jelicem pomoci obnovu porušenog hotela Korana te da Karlovac zahvaljujuci svojoj „zvijezdi“ ude na UNESCO-vu listu zašticene baštine. Založio se za strategiju ravnomjernog razvoja svih krajeva pa i Karlovacke županije, te istaknuo kako 'cijela Hrvatska treba živjeti, a ne samo grad Zagreb'. Takoder, dodao je kako aktivnom populacijskom politikom treba osigurati Hrvatsku buducnost. Karlovcanima je poklo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.