INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Građevinari pogurali Crobex iznad 2100

SEEbiz,

ZAGREB - Crobex je danas podignut više od 2 posto, na 2109 bodova, no ni danas nije bilo eksplozije prometa. 31 milijuna kuna ipak je nešto više od prosjeka za studeni, koji je tek nešto iznad 26 milijuna kuna. I ponovno je za gotovo cetvrtinu prometa odgovorna dionica T-HT-a, no za rast Crobexa drugi dan zaredom zasluge ipak trebamo pripisati gradevinarima.

Zagrebačka burza: Građevinari pogurali Crobex iznad 2100

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

T-HT (ZSE-HT-R-A) danas je zabilježio 7,3 milijuna kuna prometa, uz minimalni rast od 0,26 posto. Medu sedam dionica koje su se kvalificirale u klub milijunaša, sve su dan zakljucile u zelenom, a medu njima su i tri dionice iz gradevinskog sektora, koje su danas ponajviše pogurale Crobex. Daleko ispod HT-a, druga je najlikvidnija dionica. Odlican dan bio je za IGH (ZSE:IGH-R-A), koji je uz 2,3 milijuna prometa podignut 4,17 posto. Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) je skupio 2,3 milijuna kuna prometa i uz .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.