INFOBIRO: Publikacije
Goran Savanović: Naći ćemo Zdravka Peveca, iako je danima nedostupan

SEEbiz,

BANJA LUKA - Direktor Tržnog centra "Peveca" u Banjaluci Boris Maric treba da uputi službeni dopis Poreskoj upravi Republike Srpske sa zahtjevom za utvrdivanje obaveza ove firme prema prema državi i zaštite interesa radnika, rekao je danas Srni predsjednik Sindikata trgovine, ugostiteljstva i uslužnih djelatnosti RS Goran Savanovic.

Goran Savanović: Naći ćemo Zdravka Peveca, iako je danima nedostupan

Autori: SEEbiz redakcija

On je izjavio da je to odluceno na današnjem sastanku predstavnika Ministarstva trgovine i turizma RS na celu sa ministrom Predragom Gluhakovicem, te predstavnika Ministarstva rada i boracko invalidske zaštite RS, granskog i sindikata kompanije i direktora "Peveca" u Banjaluci Borisa Marica. Savanovic je dodao da je odluceno i da se stupi u kontakt sa vlasnikom hrvatske kompanije "Pevec" Zdravkom Pevecom, koji je danima nedostupan. On je podsjetio da je za rješavanje pitanja prava oko 200 radnik .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.