INFOBIRO: Publikacije
Svečana proslava dvadeset godina kazališta Mala scena

SEEbiz,

ZAGREB - U utorak 8. prosinca 2009. u 19 sati održat ce se svecana proslava dvadesete godišnjice otvaranja kazališta Mala scena na zagrebackom Medvešcaku. Poput svih putnika koji željno išcekuju putovanje, oboružani entuzijazmom i ogromnom energijom, glumci Vitomira Loncar i Ivica Šimic prije dvadeset su se godina uputili u pustolovinu izgradnje vlastitoga kazališta.

Svečana proslava dvadeset godina kazališta Mala scena

Autori: SEEbiz redakcija

Novo je zagrebacko kazalište svecano otvoreno na blagdan sv. Nikole 1989. godine, a Mala scena je ubrzo postala nezamjenjiva tocka zagrebackog kazališnog života koje je do danas izvelo 80-ak premijera za djecu, mlade i odrasle i koje je suradivalo s mnogobrojnim poznatim umjetnicima, poput Nade Subotic, Vlade Habuneka, Zvjezdane Ladike, Ivice Zadra, Dražena Cuceka, Nataše Janjic i drugih. U programu svecane proslave rodendana kazališta bit ce predstavljena i monografija koju je napisala novinark .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.