INFOBIRO: Publikacije
Sud blokirao žiro-račun Skladgradnji Slavena Žužula

SEEbiz,

ZAGREB - Istražni sudac Županijskog suda Ratko Šcekic odlucio je blokirati žiro-racun tvrtke Skladgradnja u vlasništvu Slavena Žužula kao privremenu mjeru radi osiguranja naplate protupravno stecene imovinske koristi. Ukoliko na racunu ne bude 22 milijuna kuna, sud ce "sjesti" na nepokretnu imovinu tvrtke.

Sud blokirao žiro-račun Skladgradnji Slavena Žužula

Autori: SEEbiz redakcija

Odvjetnicki tim Slavena Žužula pokušava pronaci rješenje u dogovru s tužiteljstvom koje bi sprijecilo blokadu racuna. Naime, ukoliko dode do blokade racuna, 750 radnika Skladgradnje na duže ce vrijeme ostati bez svojih placa. Jurica Prskalo, Marijo Lovrincevic, Goranu Legec, Željko Kandžija i Slaven Žužul osumnjiceni su za malverzacije pri bojenju tunela Mala Kapela i Sv. Rok zbog cega im je istražni sudac Ratko Šcekic jucer odredio pritvor od mjesec dana te je otvorena istraga u ovom predmetu. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.