INFOBIRO: Publikacije
HT Mostar tuži Nogometni savez BiH

SEEbiz,

MOSTAR - Strucne službe Hrvatskih telekomunikacija Mostar, odnosno Eroneta "podnijet ce vrlo brzo tužbu protiv Nogometnog saveza BiH i to zbog cinjenice da je Savez u vrijeme dok još uvijek traje sponzorski ugovor s HT-om potpisao isti ugovor s BH Telecomom", potvrdio je za Dnevni list Vanja Gavran, voditelj Odjela za korporativne komunikacije HT-a.

HT Mostar tuži Nogometni savez BiH

Autori: SEEbiz redakcija

Podnošenje tužbe se može ocekivati vrlo skoro, odnosno dok strucne službe dovrše svu potrebnu dokumentaciju za ovaj slucaj, pojasnio je Gavran. Govoreci o samom ugovoru podsjetio je kako je ugovor o sponzorstvu koji je Nogometni savez BiH potpisao s Hrvatskim telekomunikacijama, odnosno Eronetom, vrijedio do 1. lipnja 2010. Taj je ugovor u sebi sadržavao niz odredbi kao što su reklame tvrtke na stadionima, ulaznicama za utakmicu, elektronskim medijima…, objasnio je Gavran, kazavši kako No .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.