INFOBIRO: Publikacije
IT-infoNEWS objavio tisućiti članak

SEEbiz,

ZAGREB - Web portal IT-infoNEWS jucer je objavio jubilarni tisuciti clanak na portalu. Time je, kako isticu, ovaj portal potvrdio svoju poziciju bitnog mjesta ICT web scene na kojem citatelji svakodnevno pronalaze korisne informacije u svrhu lakšeg korištenja racunala i rješavanja razlicitih problema na koje pritom nailaze.

IT-infoNEWS objavio tisućiti članak

Autori: SEEbiz redakcija

Web-portal IT-infoNEWS pokrenut je 16. ožujka 2007. godine. Na portalu se svakodnevno objavljuju tekstovi o svim Microsoft Windows i Office proizvodima, s naglaskom na korisne savjete iz svijeta informatike i mrežnih tehnologija, vijesti i najave te odgovore na pitanja citatelja. "Ponosni smo na tisuciti clanak koji je objavljen na našem portalu, posebno zbog toga da su svi tekstovi koje objavljujemo iskljucivo djelo suradnika portala, odnosno nisu posljedica izravnog preuzimanja vijesti s drugi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.