INFOBIRO: Publikacije
Jadranka Kosor popularnija od Ive Josipovića

SEEbiz,

I u ovomjesecnom redovitom istraživanju CRO Demoskop, provedenome 30. studenoga i 1. prosinca, istice se trend pozitivnog doživljaja rada Vlade RH, koji je u ovom mjesecu dosegnuo vrhunac podrške od posljednjih parlamentarnih izbora. Najpopularnije osobe u Hrvatskoj aktualni su politicki akteri: Stjepan Mesic, predsjednik Republike Hrvatske, Jadranka Kosor, predsjednica Vlade i Ivo Josipovic, predsjednicki kandidat.

Jadranka Kosor popularnija od Ive Josipovića

Autori: SEEbiz redakcija

Istraživanje doživljaja najpozitivnijeg politicara rezultiralo je najvecom podrškom predsjedniku republike, Stjepanu Mesicu, koji ce uskoro predati predsjednicku fotelju jednom/oj od predsjednickih kandidata/kinja. Vecina predsjednickih kandidata/kinja, u odnosu na prošlomjesecne rezultate, zabilježila je pad pozitivnog doživljaja (I. Josipovic -1,11, N. Vidoševic -2,21, M. Bandic -0,81, V. Pusic -1 postotnih bodova). Andrija Hebrang se zadržao na istoj razini doživljaja za najpozitivnijeg polit .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.