INFOBIRO: Publikacije
Dragan Primorac najviše skočio, Milan Bandić i Nadan Vidošević tuku se za drugo mjesto

SEEbiz,

Na prvom je mjestu Ivo Josipovic s izborom od 26,2% (prije mjesec dana 24,9%). Njegovo je biracko tijelo dominantno regrutirano iz SDP-a, ali dobija glasove i od glasaca drugih lijevih stranaka (HNS, IDS), a nije neprihvatljiv niti glasacima HSS-a, HSU-a, te znatno manje glasacima stranaka na desnom politickom spektru.

Dragan Primorac najviše skočio, Milan Bandić i Nadan Vidošević tuku se za drugo mjesto

Autori: SEEbiz redakcija

Za drugo se mjesto vodi grcevita borba izmedu dva stranacka „disidenta“: Milan Bandic je s izborom od 16,2% u blagoj prednosti u odnosu na Nadana Vidoševica koji sada ima potporu od 15,3%. HDZ-ove glasace kradu još dva stranacka disidenta: Vidoševic (15,7%) i Primorac (11,3%). Ali, najopasniji protukandidat Hebrangu u ovom birackom tijelu je Milan Bandic (drugi izbor biraca HDZ-a s rezultatom od 22,2%). Zanimljivo je da još uvijek 10% biraca HDZ-a ne zna za koga ce glasovati (dva put .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.