INFOBIRO: Publikacije
Gabi Novak In Concert - Jazzarella ZKM 2009

SEEbiz,

Nastup Gabi Novak na posljednjoj Jazzarelli mogli smo pratiti uživo na HRT-u, a s obzirom da je dobila redom pozitivne kritike, nije nikakvo cudo da cemo taj audiozapis moci kupiti i u domacim CD-shopovima. Za izdanje su se pobrinuli Menart i Morris Studio, a u ponudi je i izdanje u ogranicenoj naknadi kojem je pridodan i DVD s video zapisom koncerta.

Gabi Novak In Concert - Jazzarella ZKM 2009

Autori: SEEbiz redakcija

Rijec je o albumu na kojem se nalazi audio „zapis“ onog što se dogadalo na pozornici ZKM-a u sklopu Jazzarella festivala koji je Gabi Novak imala cast otvoriti u proljece ove godine, a oduševljenje publike cijelovecernjim jazz-spektaklom nije splasnulo još ni danas. Gabi je uz pratnju vrhunskih glazbenika The Jazz All Star Ensemble (Ante Gelo na gitari, basist Mladen Barakovic, tru­bac Davor Križic, saksofonist i flautist Miro Kadoic, bu­bnjar Kruno Levacic te na klaviru, nar .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.